Tjänster

Anderod Bygg AB > Tjänster

Nybyggnation

Anderod utför nybyggnation av tex enfamiljshus (enplans som tvåplans) efter ritning och önskemål. Tillsammans med dig som kund, arkitekt och kvalitetsansvarig har vi kompetensen att erbjuda en totalentreprenad som sträcker sig från ritning till nyckelfärdigt hus. Anderod har även möjlighet att utföra tillbyggnader samt delar av större entreprenader vid tex byggnation av tex flerfamiljshus, kontorsbyggnader och lager/industrifastigheter.
Vår totalentreprenad bygger på långa och beprövade samarbeten med underentreprenörer inom EL, VVS samt PLÅT – samarbeten som gör oss till en trygg part att arbeta med oavsett om man väljer en totalentreprenad eller delentreprenad via oss.

Renovering

Anderod har en mångårig erfarenhet av diverse typer av renoveringar – från enkla studentlägenheter där effektivitet och kostnadsmedvetenhet är prio till komplexa hus, skånelängor och kommersiella lokaler, restauranger m.fl.
Helhetslösning vid renovering av lägenheter/hus/lokaler/föreningar/fastigheter, exempel på arbeten vi utför:

Altanbyggen

 

Elarbeten

 

Fönsterbyten

 

Gipsning/spackling
Gjutning

 

Håltagning

 

Kompletta Badrums renoveringar

 

Montering av kök
Murning

 

Målning

 

Plattsättning

 

Putsning
Rivning väggar, även bärande väggar

 

Rivning/sanering

 

Samtliga typer av snickeriarbeten

 

Takläggning

Bemanning

Anderod hjälper ditt byggbolag med bemanning och agerar oftast UE till större byggfirmor med personaluthyrning vid tillfällen där våra kunder har ” toppar ” i sin produktion, semestertider alt att de helt enkelt, för tillfället inte vill anställa – då tillhandahåller vi personal för att täcka upp kort/långsiktiga behov. Vi arbetar även med byggprojekt där vi erbjuder delentreprenad alt totalentreprenad.

Anderod Bygg erbjuder följande kompetens:
Betongarbetare / Puts / Murning

 

Fasadmontörer
Snickare

 

Takläggare

 

Övrig personal inom byggsektorn
Grovarbetare (rivning, sanering)

 

Plattsättare